Ήλιος Τετράγωνο με Χείρωνα σήμερα και Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν παλαιά λάθη και πληγές που βγαίνουν στην επιφάνεια! Όχι και η ιδανικότερη μέρα σήμερα, να ακούσουμε το ένστικτο μας! Ωστόσο το Τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις στα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –  Κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό αρχίζει στη συναισθηματική σας ζωή, η μοίρα σας στέλνει πρόσωπο που μπορεί να καλύψει τις ερωτικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ –    Κρατήστε όσο μπορείτε περισσότερο την ψυχραιμία σας στην ερωτική σας ζωή, μην αρπάζεστε με το παραμικρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Η μέρα θα σας αιφνιδιάσει με ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Τα άστρα ανοίγουν τον δρόμο για μια υπέροχη, τρυφερή μέρα, αρκεί να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στο πάθος.

ΛΕΩΝ –    Μην αφήνετε την αλαζονεία και τον εγωισμό σας να παρασύρουν την καρδιά σας σε μια δυνατή σύγκρουση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Μη γίνεστε κτητικοί και απότομοι, χαρίστε στον εαυτό σας την αίσθηση της ξεγνοιασιάς και της ρομαντικής διάθεσης.

ΖΥΓΟΣ –  Ξεχάστε για λίγο τις κόντρες και τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επενδύστε στα καλλιτεχνικά ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Δικαιώστε τους συνεργάτες σας όπου χρειάζεται, ποντάροντας σε μια καινούρια πραγματικότητα που ανατέλλει στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο σκοπό και το πεπρωμένο σας διαγράφει σήμερα μια ευνοϊκή και ανατρεπτική πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Διαύγεια στο νου και στις σκέψεις σας είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσετε να δείτε με διαύγεια τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Η ερωτική σας διάθεση δυναμώνει, για αυτό το λόγο μπορείτε να εξαλείψετε με τον πιο ευνοϊκό τρόπο οποιαδήποτε σύγχυση.

ΙΧΘΕΙΣ –  Αν ο έρωτας έχει χτυπήσει την καρδιά σας, απολαύστε στιγμές συντροφικότητας και τρυφερότητας, ξορκίζοντας την ζήλεια.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr