Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, αλλά και Σύνοδος Ερμή-Δία και όλοι χαμογελάμε!Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου εκπληρώνουν τα ερωτικά τους όνειρα και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, δέχονται χαρμόσυνα μηνύματα και ειδήσεις!

 

ΚΡΙΟΣ –  Η όψη της ημέρας, φέρνει έντονο πάθος στα ερωτικά σας, αλλά και επικινδυνότητα για μια διαμάχη χωρίς επιστροφή.

ΤΑΥΡΟΣ –    Νέος αέρας μπαίνει στη ζωή σας σήμερα, είτε με τη μορφή αλλαγών, είτε γιατί σας δημιουργείται η διάθεση να δραπετεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Η σημερινή μέρα σας προτρέπει να μείνετε απαθείς και ατάραχοι στις ίντριγκες, την κακοήθεια και τις προκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Προστατευτείτε από περιττά έξοδα και αλόγιστες σπατάλες που δημιουργούν ανισορροπία στον καθημερινό προϋπολογισμό.

ΛΕΩΝ –    Τι κι αν είναι Παρασκευή, το δικό σας μυαλό τρέχει στον όγκο της δουλειάς που σας περιμένει και τους στόχους που έχετε βάλει για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Αν προσπαθήσετε να μιλήσετε σε έντονο και προκλητικό ύφος, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ανατραπούν οι ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ –  Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ερωτικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Σκεφτείτε καλά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι επιλογές για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, κάντε πράξεις τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Με αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες ματιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Μην κοιτάτε το απώτερο μέλλον στα ερωτικά σας, μην αντιστέκεστε στις όμορφες και τρυφερές στιγμές με το πρόσωπο που θέλετε.

ΙΧΘΕΙΣ –  Κάντε θετικές αλλαγές στο περιβάλλον σας, στο σπίτι σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση, τονίζοντας το εκλεκτικό σας ταμπεραμέντο.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr