Για τη σχέση του με τον έρωτα μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης στο περιοδικό “Celebrity”. Για αρχή μίλησε για την πρώην σχέση του με την Πατρίσια Μίλικ. Ξεκίνησε εξηγώντας πώς γνωρίστηκαν και πώς κατέληξε η γνωριμία αυτή σε σχέση.

«Έτυχε να γνωρίσω την Πατρίτσια στο Villa Mercedes. Ήμασταν και οι δυο δημόσια πρόσωπα, οπότε επειδή μας είδαν να μιλάμε, βγήκαν φωτογραφίες και μετά άρχισαν να μας πολιορκούν και να μας ρωτούν διάφορα. Εκείνη την περίοδο απλώς φλερτάραμε, και προσπαθούσαμε ν΄αρχίσουμε μια σχέση, οπότε έπρεπε να παραδεχτούμε ότι είμαστε μαζί, για να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Αυτή η σχέση πια τελείωσε και έληξε οριστικά. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να μείνω μόνος, να προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου, και να μάθω πράγματα απ΄αυτό που συνέβη. Όμως δεν ξέρεις τελικά, πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα».

Πλέον ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ερωτευμένος ξανά και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί : «Μπορεί όταν ο έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα να μην είναι πάντα το καλύτερο timing, αλλά για μένα είναι δύσκολο να του κλείσω την πόρτα κατάμουτρα. Άλλωστε αισθάνομαι τυχερός που είμαι ερωτευμένος, και δεν σκοπεύω να παρουσιάσω περαιτέρω τη σχέση, ούτε ν΄αφήσω να κυκλοφορήσει κάτι παραπάνω».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του : «Ο έρωτας είναι ένα θαύμα, το οποίο δεν συμβαίνει συχνά. Μπορεί να μου έτυχε δυο φορές, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πριν δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Η χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους είναι κάτι μαγικό. Πιστεύω πολύ στον έρωτα, στην αγάπη, στην οικογένεια, και θεωρώ ότι πρέπει να είναι πολύ σοβαρός ο λόγος για να χωρίσεις μ΄έναν άνθρωπο που αγαπάς πραγματικά».

Επιπλέον ο τραγουδιστής ερωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να κάνει οικογένεια κάποια στιγμή :«Κάθε άνθρωπος που δεν φοβάται τις ευθύνες της ζωής, προγραμματίζει κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια. Θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Είναι προτεραιότητα μου, όμως θα πρέπει να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα μου το βγάλει, και που θα με κάνει να νιώσω ασφαλής».

Τέλος εάν έχετε απορία σε τι δεν μπορεί να πεί όχι η απάντηση είναι η εξής : «Στην αγάπη».