Ο Αντώνης Ρέμος φιλοξενήθηκε σε γνωστή εκπομπή χθες το βράδυ!

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για το παιδί που περιμένει με την Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού τους.

Ο Αντώνης Ρέμος σχετικά με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του είπε: <<Είναι κάποια πράγματα που ξεπερνάνε λίγο το όριο και ώσπου να συμβούν, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για μένα σίγουρα είναι μια μοναδική στιγμή στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει να συμβαδίζουμε, τα τελευταία 4-5 χρόνια περίπου, αποφασίσαμε μαζί να μεγαλώσουμε αυτή τη σχέση και να την ολοκληρώσουμε κάνοντας ένα παιδί. Δεν ήθελα να το δείξω από την πρώτη στιγμή τι συμβαίνει γιατί είναι ένα θέμα με λεπτές ισορροπίες>>.

Σχετικά με το φύλο του μωρού δήλωσε: <<Στους επόμενους μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι>>.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε με το κοινό μια τρυφερή φωτογραφία που έστειλε στο γνωστό παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανακοινώνοντάς του ότι θα γίνει πατέρας.

<<Να εξηγήσω πριν δουν την φωτογραφία ότι είναι μια στιγμή δείχνει πόσο συμπαραστάτης είναι ο άντρας σε αυτή την περίοδο της γυναίκας που είναι εγκυμονούσα>> ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ συμπλήρωσε: <<Είναι το πρώτο φιλί στην κόρη μου>>!

Φυσικά, ακόμα και αυτή η φωτογραφία δεν έμεινε έξω από το χιουμοριστικό κλίμα της βραδιάς, αφού ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε και μια αντίστοιχη φωτογραφία που η Υβόννη Μπόσνιακ φιλάει την κοιλιά του, σαρκαζόμενος για τα περιττά κιλά του.

<<Είμαστε στον ίδιο μήνα πάντως>> σχολίασε γελώντας ο τραγουδιστής.