Στη δημοσιότητα δόθηκε το teaser από το δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που θα περιέχει το επερχόμενο άλμπουμ «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι».

Ο δίσκος θα φιλοξενήσει όλα τα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που κυκλοφόρησαν ψηφιακά μετά το θάνατό του («Θυμάμαι», «Άλλη Μια Ευκαιρία», «Καράβια Στο Βυθό», «Να ‘Σαι Καλά», «Πάλι Πάλι»), όπως και το τελευταίο του single, που είχε τον τίτλο «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο».

Επιπλέον θα περιλαμβάνονται τα δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» και «Κάνε Τα Πάντα Απόψε».

Το «Κάνε Τα Πάντα Απόψε» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Παντελής Παντελίδης συστήθηκε στο κοινό το 2012, πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη δισκογραφία. Πρόκειται για ένα από εκείνα τα τραγούδια που είχε βιντεοσκοπήσει ερασιτεχνικά και είχε δημοσιεύσει μόνος του στο YouTube.

Καθισμένος στο κρεβάτι και με μία κιθάρα στα χέρια, ο αξέχαστος καλλιτέχνης μοιράστηκε με τον κόσμο όλες τις προσωπικές δημιουργίες του βρίσκοντας μία τεράστια ανταπόκριση που λίγους μήνες αργότερα θα τον οδηγούσε στις σκηνές των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων.

Παρά την τεράστια επιτυχία, το φαινόμενο «Παντελής Παντελίδης» παρέμεινε πάντα όπως ήταν όταν συστήθηκε μέσα από το YouTube. Κράτησε αναλλοίωτο τον απλοϊκό χαρακτήρα του και τον αυθεντικό τρόπο γραφής του, τα δύο κεντρικά γνωρίσματά του που του χάρισαν αναρίθμητους θαυμαστές.

Το νέο άλμπουμ «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» του Παντελή Παντελίδη θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal με το περιοδικό «Τηλεθεατής», σε όλα τα δισκοπωλεία και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Πηγή: hit-channel.com