Ο Πάνος Κιάμος δίνει εικόνα στη νέα επιτυχία του «Αυτό Να Το Θυμάσαι».

Το «Αυτό Να Το Θυμάσαι» περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των μεγάλων επιτυχιών του Πάνου Κιάμου, που φέρει ως τίτλο το όνομά του. Ένα πολυσυλλεκτικό σεντούκι με 19 τραγούδια – θησαυρούς διαλεγμένα ένα – ένα από τον ίδιο, που παρέμεινε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του IFPI Chart.

Το καινούργιο single του αγαπημένου καλλιτέχνη διαδέχεται την τεράστια επιτυχία του «Αλλού Εσύ» και «Χαρταετός», που έφτασαν στις πρώτες θέσεις του επίσημου Airplay Chart, αλλά και το σεισμό που προκάλεσε το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna), που τραγουδήθηκε από όλη την Ελλάδα και κυριάρχησε επί 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Ακολούθησαν οι «Τάσεις Φυγής», ένα τραγούδι – εξομολόγηση για το φόβο που μας κάνει να τρέχουμε μακριά από αυτό που αγαπάμε.

Τη σκυτάλη πήρε το «Αυτό Να Το Θυμάσαι», σε μουσική του Δημήτρη Χάρμα, στίχους του Ηλία Φιλίππου και με λόγια που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά. Το τραγούδι απέκτησε εικόνα με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και την επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου και το video clip έρχεται την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου από την Cobalt Music.

Πηγή: hit-channel.com