Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετουσιώνει σε εικόνα την ολοκαίνουρια μεγάλη επιτυχία του.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει δέκα χρόνια ενεργούς δράσης στην ελληνική δισκογραφία, συντεθειμένα από αμέτρητες επιτυχίες που τον έστειλαν στην κορυφή και χάρη στις οποίες τον αγάπησε αμέριστα το κοινό.

Διαθέτοντας σαρωτική ώθηση από την προηγούμενη κυκλοφορία του, το ασυναγώνιστο «Είναι Κάτι Λαϊκά» που διατήρησε τα σκήπτρα του ελληνικού Airplay Chart επί 13 συνολικά εβδομάδες, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει στα ίδια βήματα επιτυχίας.

Το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ο Χαρακτήρας» πήρε σάρκα και οστά μέσα από μία ανέλπιστη δισκογραφική συνάντηση του Νίκου Οικονομόπουλου με ένα στενό και χρόνιο φίλο του, τον ΝΙΝΟ που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Με ένα σπάνιο «χαρακτήρα» που ξεχωρίζει, ο Νίκος Οικονομόπουλος κατόρθωσε να κάνει ένα άκρως εντυπωσιακό ντεμπούτο, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο προβολές έπειτα από πέντε ημέρες κυκλοφορίας. Τριάντα ημέρες μετά, έχει προσπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια και απολαμβάνει μία θέση στην κορυφαία ραδιοφωνική τετράδα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με το επιτελείο του και με το Γιάννη Παπαδάκο επικεφαλής στη σκηνοθεσία επισκέφθηκαν ένα από τα πιο θαυμαστά μέρη της ελληνικής επικράτειας ώστε «Ο Χαρακτήρας» να αποκτήσει εικόνα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα μεγαλοπρεπή Μετέωρα με την επιβλητική θέα του τοπίου να κόβει την ανάσα.

Το συναρπαστικό video clip έρχεται σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit-channel.com