Οι ΜΕΛΙSSES και ο Μπάμπης Στόκας ενώνουν τις φωνές τους σε μία συνάντηση – έκπληξη, τραγουδώντας μαζί «Το Κύμα».

Αναμφισβήτητα, το πολυσύνθετο συγκρότημα με το αστείρευτο ταλέντο μας χάρισαν στα τέλη του προηγούμενου έτους ένα από τα ωραιότερα -ίσως και το ωραιότερο όλων- τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει και αναχώρησαν για «ταξίδια ασημένια και χρυσά» στις «θάλασσες» των προτιμήσεων.

«Το Κύμα» αγκαλιάστηκε από τους ακροατές και υψώθηκε σε σημείο όπου έκανε δική του την κορυφή του επίσημου ελληνικού Airplay Chart επί πέντε συνεχείς εβδομάδες. Επίσης, το video clip του τραγουδιού, που υπογράφουν συνθετικά οι ΜΕΛΙSSES και στιχουργικά με τη Ζώζη Φράγκου, έχει συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Στα φετινά Mad Video Music Awards 2017, που διοργανώθηκαν στις 27 Ιουνίου, οι ΜΕΛΙSSES αποχώρησαν έχοντας κερδίσει δύο βραβεία: «Το Κύμα» αναδείχθηκε το καλύτερο video μπαλάντας και οι ίδιες οι ΜΕΛΙSSES ψηφίστηκαν από το κοινό ως το καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς.

Επιπλέον, η μπάντα με το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στιλ ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων για μία ξεχωριστή και μοιράστηκε το μικρόφωνο με τον Μπάμπη Στόκα, έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Μαζί τραγούδησαν το αγαπημένο και επιτυχημένο «Το Κύμα», προσφέροντας μία υπέροχη εκτέλεσή του όπου οι φωνές τους συνυπάρχουν μοναδικά.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πηγή: hit-channel.com