Ο Νίκος Κουρκούλης, ο τραγουδιστής που μας έχει προσφέρει αξέχαστες επιτυχίες με τις οποίες έχουμε ζήσει «Μεγάλες Στιγμές», επανεμφανίζεται δισκογραφικά και κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μια Φορά».

Το «Μια Φορά» έρχεται ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία κυκλοφορία του Νίκου Κουρκούλη, το «Χαμένο Παιδί». Σε μία από τις σπάνιες φορές που έχει παρουσιάσει τα προσωπικά δείγματα γραφής του, ο γνωστός τραγουδιστής υπέγραψε αυτοπροσώπως το προηγούμενο τραγούδι του.

Το video clip για το «Χαμένο Παιδί», μάλιστα, μας είχε ξεναγήσει στα πανέμορφα τοπία της ιδιαίτερης πατρίδας του Νίκου Κουρκούλη, η οποία δεν είναι άλλη από την Καβάλα.

Το ολοκαίνουργιο single «Μια Φορά» είναι μία δυναμική μπαλάντα που «απογειώνεται» από την ερμηνεία του Νίκου Κουρκούλη. Τη μουσική έχει υπογράψει ο Γιάννης Φρασέρης, ο οποίος έχει επιμεληθεί επίσης την παραγωγή και την ενορχήστρωση. Τους στίχους έχει δώσει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το νέο τραγούδι αποκτά μορφή με ένα κινηματογραφικό video clip που υλοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου Max Payne. Ο Νίκος Κουρκούλης είναι θεατής μίας «διαφορετικής ιστορίας» με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ο Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει στα δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας, συμπράττοντας με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του «Έναστρον».

Το «Μια Φορά» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Πηγή: hit-channel.com