Με ανυπομονησία περιμέναμε την συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη η οποία επιτέλους δόθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ίδιος στην αρχή της συνέντευξης μας συστήνεται : «Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Αθηνών το 1983, οι παιδικές μου μνήμες είναι πολύ ευχάριστες. Ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια, και μέχρι και σήμερα είμαστε. Έντεκα χρονών ζήτησα από τον πατέρα μου να μου πάρει μια κιθάρα, και άρχισα να τη γρατζουνάω. Από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχω σταματήσει στιγμή. Στα 15 μου άρχισα να τραγουδάω. Κάποια στιγμή μαζεύτηκαν πάρα πολλά τραγούδια, και με το φόβο να μην ξεχαστούν ή χαθούν, ζήτησα από φίλους μου να τα ανεβάσουν στο You Tube ώστε να μπορέσω να τα βλέπω!».

Για τον χαρακτήρα του και το πώς είναι ως άνθρωπος αναφέρει: «Είμαι απλός, αληθινός, και πάνω απ΄όλα ο εαυτός μου. Θεωρώ ότι στο απλό, και όχι στο σύνθετο βρίσκεται το δύσκολο. Σε μια τέτοια εποχή, μόνο η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα μπορούν να τραβήξουν το κοινό και να σε αγαπήσει ο κόσμος!»

Επιπλέον αποκαλύπτει το λόγο που προτίμησε το youtybe για την προβολή του «Θεώρησα πως ήταν το πιο άμεσο μέσο προκειμένου ν΄απευθυνθώ στο κοινό. Δεν μ΄αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει!» είπε ο ίδιος.

Ο Παντελής Παντελίδης δηλώνει αυθεντικός και μας τονίζει ποιες είναι οι αξίες του: «Κάθε άνθρωπος επιλέγει τις δικές του αξίες. Οι δικές μου, είναι η ειλικρίνεια και η αγάπη στο διπλανό σου».

Στη συνέχεια μιλάει για την επιτυχία την οποία έχει κάνει και το μυστικό  αυτής της επιτυχίας : «Αν ένα τραγούδι αρέσει στον κόσμο, είναι θέμα ενστίκτου. Θεωρώ πως το κοινό που μ΄ακούει είναι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, γι΄αυτό και ταυτίζονται μ΄εμένα».

Τέλος εξηγεί ότι όλα τα τραγούδια του είναι βιωματικές καταστάσεις του ίδιου ή δικών του ανθρώπων: «Τα τραγούδια μου είναι επηρεασμένα από προσωπικές μου εμπειρίες, άλλοτε δικές μου, και άλλοτε άλλων».