Ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα είναι το θέμα Eurovision.  Όλοι παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό για να δούμε εάν η Ελλάδα και η Κύπρος θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό και με πολύ μεγάλη υπερηφάνια παρακολουθήσαμε τις τσιγμές που ανακοινώθηκε ότι και η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου τα κατάφεραν.

Η εμφάνιση της Κύπρου ομολογουμένως ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις αφού η μοναδική Ήβη κατάφερε να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο στάδιο και πρόσφερε ένα εκπληκτικό θέαμα. Την επόμεη μέρα της σημαντικής αυτής βραδιάς η Ήβη μίλησε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή για τα συναισθήματα της όσον αφορά τη βραδιά που πέρασε αλλά και τη βραδιά του τελικού που γεμάτη χαρά περιμένει να έρθει.

Η  Ήβη εξομολογίθηκε ότι ήταν αρκετά αγχωμένη αλλά κυρίως αυτό που ένιωθε και συνεχίζε να νιώθει είναι ενθουσιασμός. Τέλος ευχαρίστησε όλο το κοσμό που τη στήριξε και έδωσε συγχαρητίρια σε όσες χώρες κατάφεραν να περάσουν στον τελικο. Εν αναμονή μέχρι την επόμενη εμφάνιση της Ήβη αλλά και της Ελευθερίας Ελευθερίου στον τελικό.