Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στην Κορύνα Μανταγάρη και στην εφημερίδα Ειδήσεις, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο όνειρό της να αποκτήσει ένα παιδί.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα.

 

– Επειδή έχεις δηλώσει πως είσαι γεννημένη να γίνεις μάνα, θεωρείς πως αυτό θα σε ολοκληρώσει ως γυναίκα;

Όχι, θεωρώ πως είναι μια πολύ ωραία εξέλιξη, είναι ένα όνειρο που έχω, το οποίο αν πραγματοποιηθεί θα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Νιώθω και τώρα ολοκληρωμένη, διότι είμαι καλά και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά μου και έχω κάνει μια ωραία οικογένεια με τον άντρα μου. Αν όμως έρθει στη ζωή μας ένα παιδί, θα είναι η απόλυτη ευτυχία. Βέβαια, δεν έχουμε πολλά χρονικά περιθώρια, είμαι μεγάλη, στα 43. Ξέρεις, από ένα σημείο και μετά πηγαίνουμε κόντρα στη φύση και δεν το θέλω.

– Όταν λοιπόν έρθει το παιδί, θα συνεχίσεις να εργάζεσαι ή θα κάνεις μια αποχή από τον χώρο για να κάτσεις σπίτι να ζήσεις την κάθε στιγμή;

Δεν έχω τα περιθώρια να μην κάνω τίποτα, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να μη δουλεύω. Είναι θέμα επιβίωσης. Από την άλλη, όμως, και σαν χαρακτήρας δεν υπάρχει περίπτωση να κάθομαι και να μη δουλεύω. Θα τρελαθώ.

 

 

Πηγή: fthis.gr