Η Άννα Βίσση φόρεσε στέμμα από τώρα, αφού την έχρισαν… βασίλισσα και, μάλιστα, στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται!

Η απονομή της κορώνας έγινε κατά την διάρκεια του πάρτι του fan club της τραγουδίστριας, fannatics, το οποίο είχε ετοιμάσει μία τούρτα – μαξιλαράκι επάνω στην οποία υπήρχε ένα στέμμα με Swarovski.

Bέβαια, για να γίνει η έκπληξη στην Άννα, η κορώνα κατέφτασε… ξεχωριστά και από εκεί που δεν την περίμενε!

Όχι μόνο δοκίμασε την τούρτα η Άννα αλλά και… φόρεσε το στέμμα, το οποίο υποδήλωνε ότι είναι η βασίλισσα στην καρδιά των θαυμαστών της!

«Τι να πρωτοπώ σήμερα; Θα σας πω την αίσθηση που νιώθω… Είναι σαν να τραγουδάω σπίτι μου! Στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα… Είστε πια οι δικοί μου άνθρωποι, οι συγγενείς μου, τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, το fan club μου γαμώτο!», είπε από μικροφώνου η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Σας αγαπάω για πολλούς λόγους… Είσαστε αφοσιωμένοι, είσαστε πιστοί, έχετε διάρκεια, μου λέτε τη γνώμη σας δημοκρατικά… Είσαστε λίγο σχιζοφρενείς καμιά φορά βέβαια… Τη μία χρονιά υπάρχει ένα τραγούδι που το σιχαίνεστε, την άλλη έρχεστε και το λατρεύετε! Δεν πειράζει… Ένας καλλιτέχνης πρέπει να κάνει λάθη για τους δικούς σας κόσμους, γιατί έχετε όλοι από έναν κόσμο ο καθένας, αρκεί να μην κάνει λάθος για τον δικό του κόσμο, αυτόν που ονειρεύεται ο ίδιος!».

Στο πάρτι που κράτησε περίπου 6 ώρες, η Άννα αποζημίωσε τους fans της με δεκάδες από τα τραγούδια που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παρόντες στο νυχτερινό κέντρο ήταν ο Νίκος Καρβέλας και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Δείτε Φωτογραφίες και Video: