Η Ελευθερία Ελευθερίου δίνει την δική της απάντηση στη δήλωση του Μάριου Φραγκούλη για το τραγούδι της στην Eurovision : «οι γνώμες όλων των ανθρώπων είναι σεβαστές. Όσο για τον κύριο Φραγκούλη τον εκτιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα ως καλλιτέχνη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Φυσικά αυτό που την ικανοποιεί είναι ότι ανεξάρτητα από την άποψη του Μάριου Φραγκούλη και όποια άλλη αρνητική άποψη υπάρχει η Ευρώπη φαίνεται ότι το έχει αγαπήσει το τραγούδι της , κάτι που την χαροποιεί ιδιαιτέρως : «ο κόσμος στην Ευρώπη δείχνει να το έχει αγαπήσει πολύ. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στη Σουηδία, όπου πήρα μέρος σε ένα φεστιβάλ και διαπίστωσα ότι το κοινό το ήξερε και το τραγουδούσε. Και στα ραδιόφωνα παιζόταν πολύ. Για εμένα αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Επιλέον αναφέρει ότι για να καταφέρει να γίνει τραγουδίστρια στερήθηκε πολλά πράγματα : «δεν έζησα όπως θα ήθελα τα εφηβικά μου χρόνια. Κι ενώ  άλλα παιδιά τα Σαββατοκύριακα για παράδειγμα έβγαιναν με φίλους και διασκέδαζαν εγώ τραγουδούσα. Κι αυτό επειδή αισθανόμουν όμορφα πάνω στη σκηνή».

Τέλος η Ελευθερία Ελευθερίου δεν ξεκαθαρίζει εάν είναι μόνη της ή όχι αλλά αναφέρει ότι θέλει πολύ να ερωτευτεί.