Οι ημέρες μετρούν πλέον αντίστροφα για τον ελληνικό τελικό της Eurovision καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την παρουσίαση των τραγουδιών!

 Ο ελληνικός τελικός για τη φετινή Eurovision θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Gazi Music Hall και ανάμεσα στο δίδυμο των παρουσιαστών κρύβεται ένα όνομα έκπληξη! Ο ένας, γνωστός για το ταλέντο του, έχει αναλάβει και στο παρελθόν την παρουσίαση του τελικού της χώρας μας. Όσον αφορά τη γυναίκα του διδύμου, πολύ αγαπητή και κορυφαία στο χώρο του τραγουδιού, θα τη δούμε για πρώτη φορά να δοκιμάζεται σε αυτό το ρόλο.

Ποιο θα είναι το δίδυμο που θα μας παρουσιάσει τα υποψήφια τραγούδια για την ελληνική συμμετοχή; Μα φυσικά ο λόγος γίνεται για το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δέσποινα Βανδή!

 

Βέβαια 6 Φεβρουαρίου, θα είναι και η ημέρα όπου θα ακουστούν και σε πρώτη μετάδοση τα τραγούδια των υποψηφίων συμμετεχόντων και ήδη έχουν βγει οι τίτλοι των κομματιών αλλά και το είδος στο οποίο κινούνται.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αγγελική Ηλιάδη θα είναι υποψήφια με το τραγούδι «Χίλιες και μια νύχτες», ένα αργό τσιφτετέλι. Η Θωμαή Απέργη θα διαγωνιστεί με το τζαζ αγγλόφωνο «One last kiss», ο Alex Leon με τη Τζωρτζίνα με το χορευτικό «Angel» και τέλος οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα θα κατέβουν με το ελληνόφωνο «Alcohol is free».

 

Από όσο γίνεται αντιληπτό οι υποψήφιοι πρόκειται να κονταροχτυπηθούν στήθος-στήθος για τη μία θέση που θα οδηγήσει στα ημιτελικά του διαγωνισμού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, καθώς θα έχουμε τέσσερα διαφορετικά είδη τραγουδιών που αναμένουμε να τα ακούσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!