Το 2012 ήταν μια χρονιά που μέσα στην οποία είχαμε πολλές εκπλήξεις , πολλά και διαφορετικά τραγούδια καθώς και  νέους καλλιτέχνες με αξιόλογες φωνές!

Έτσι λοιπόν, τώρα θα σας παρουσιάσουμε τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες για το 2012,οι οποίοι ξεχώρισαν στα charts αλλά και στις καρδιές μας…

 

Απολαύστε τους…

 

Demy

Η νεαρή τραγουδίστρια που εισέβαλε δυναμικά πριν περίπου ένα χρόνο στη μουσική βιομηχανία και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα.

 

Claydee

Όταν ακούμε αυτό το όνομα αμέσως μας έρχεται στο μυαλό το  “Mamacita Buena”, To απόλυτο track του καλοκαιριού,που ακούστηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού και τα views στο youtube ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

 

Vegas

Το συγκρότημα που κατάφερε να φτάσει ακόμα «Πιο ψηλά» και με το συγκεκριμένο single  χτύπησε κορυφή παντού!

 

 

Πάολα

Η εκρηκτική Πάολα κατάφερε μέσα στο 2012 να τραβήξει την προσοχή όλων, μιας και Το cd της «Γίνε μαζἰ μου ένα» κατάφερε να  φτάσει πολύ ψιλά! 

 

Παντελής Παντελίδης

 

Από το πουθενά κατάφερε να τον συζητάει όλη Ελλάδα. Από μια ερωτική απογοήτευση ,που τον πίκρανε πολύ εμπνεύστηκε και έγραψε και ανέβασε στο  y-tube τραγούδια ,που μίλησαν στις καρδιές πολλών !

 

 

 

Ήβη Αδάμου

Η όμορφη  παρουσία της σε συνδυασμό με την δυναμική της φωνή της δίνουν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision και παρόλο που δεν βγήκε στις πρώτες θέσεις, ωστόσο η ίδια όσο και το τραγούδι της αγαπήθηκαν πολύ!

 

 

Stan

Το όνομα του και μόνο προκαλεί πανικό στο νεανικό κοινό.  Αν και έχει μόνο ένα άλμπουμ στο ενεργητικό του , κατάφερε να φτάσει ψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών!