Λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός της από τον Ηλία Βρεττό και κυκλοφορησουν οι φήμες περί νέας σχέσης με γνωστό εφοπλιστή (ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ), η Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό για το 2015 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο, τη ζήλεια και τις αισθητικές επεμβάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΔΗΛΩΝΕΙ:

Οπωσδήποτε δεν είμαι κατά. Ποτέ δεν ήμουν από τα κορίτσια που έψαχναν ή ψάχνουν γαμπρό για να εξασφαλιστούν, μην τυχόν και μείνουν στο ράφι. Ούτε πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και τη σχέση! Από την άλλη, δεν είμαι ούτε από τις κοπέλες που ονειρεύτηκαν το νυφικό, τις μπομπονιέρες και όλο αυτό το ροζουλί παραμυθάκι και τον πρίγκιπα πάνω στο άλογο… (γελάει). Ποτέ δεν τα σκέφτηκα αυτά, αν και είμαι πολύ παραδοσιακή ως γυναίκα. Ξέρεις μάλλον τι φταίει; Το ότι ως μοντέλο έβαλα πολλά νυφικά, οπότε δεν μου κάνει πια καμία αίσθηση το νυφικό. Δεν ξέρω, μπορεί και να το κάνω κάποτε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ: Ζηλεύω… Πάντως δεν με λες αδιάφορη και άνετη! Αν θα μου δώσει ο άλλος δικαίωμα ή αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου, τότε ναι, θα ζηλέψω και θα το πω. Θα το ψάξω, δεν θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα (…) Κινητό έχω ψάξει στο παρελθόν, αλλά επειδή ένιωσα πολύ άσχημα με εμένα -όχι γιατί μπήκα στα κρυφά μονοπάτια του άλλου, αλλά επειδή ένιωσα άβολα που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία- κατάλαβα ότι αυτό με έφθειρε, μου χαλούσε την ψυχολογία, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το μέλλον της με τον Ηλία και πώς το βλέπει η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει:

Το μέλλον είναι αβέβαιο και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει. Ζω το τώρα και ο χρόνος θα δείξει”. Παράλληλα, εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που τη φοβίζει περισσότερο: Τη μοναξιά φοβάμαι! Όχι τα διαστήματα απομόνωσης που όλοι χρειαζόμαστε, αλλά τη μόνιμη κατάσταση. Και το χειρότερο όλων: να μην έχω δίπλα μου ανθρώπους που να με αγαπούν πραγματικά.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ: Προσέχω τη διατροφή μου, υπάρχουν και διαστήματα που χαλαρώνω λίγο, αλλά όσο περνούν τα χρόνια, γιατί δεν θα είμαστε πάντα ούτε 20 ούτε 30, προσέχω όλο και πιο πολύ. Όμως όχι, γενικά στην καθημερινότητά μου χαίρομαι που είμαι χύμα και δεν προσπαθώ. Ξέρεις ποια είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα; Όταν, πολλές φορές, ο σύντροφός μου, γυρνάει και μου λέει ότι με προτιμά έτσι όπως είμαι μέσα στο σπίτι, άβαφη και με τη φόρμα μου. Είναι πολύ σημαντικό να σε θέλει ο άλλος για το μέσα σου και όχι για την εμφάνισή σου. Η εμφάνιση, έτσι κι’ αλλιώς, θα αλλάξει κάποτε. Κι αν αλλάξει, μπορείς να τη βελτιώσεις”, ενώ πρόσθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο μιας διορθωτικής παρέμβασης μέσω της πλαστικής χειρουργικής: ”Γενικά, τα φοβάμαι αυτά. Ειδικά τα χειρουργεία και τα μόνιμα αποτελέσματα. Δεν θα με έπειθες εύκολα να κάνω κάτι τέτοιο. Όμως, εκεί γύρω στα 40, θα έκανα ένα bottox. Αυτό δεν είναι κακό. Μέχρι τώρα όμως δεν έχω κάνει τίποτα”.