Έρωτας θα φέρει εκπλήξεις, θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα νέα και κεραυνοβόλα συναισθήματα σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –               Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν κι αρκετές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ –               Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                  Αρχίζεις να καταλαβαίνεις άτομα από τον περίγυρό σου, και συγκεκριμένα τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –          Κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα και να μην αγχωθείς. Αν γίνει κάτι, σκέψου πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ –                Από σήμερα φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις για τα ζητήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                  Καλύτερα ν’ αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν.

ΖΥΓΟΣ –         Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη και πρέπει να προετοιμαστείς, καθώς θα έρθουν πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –       Εισέρχεσαι σε μια περίοδο, που θ’ αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –             Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                 Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –            Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν. Φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

ΙΧΘΕΙΣ –           Σήμερα, θα νιώσεις καλύτερα και θ’ αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr