Η φιλία είναι μία από τις πιο δυνατές σχέσεις της ζωής μας και ενίοτε, ερχόμαστε κοντά και δενόμαστε με ανθρώπους που θεωρητικά τα άστρα δε θα μας έβλεπαν να ταιριάζουμε.

Ποια είναι τα πιο περίεργα φιλικά ταιριάσματα ζωδίων που όμως λειτουργούν και αντέχουν στο χρόνο?

 

1. Ιχθύς & Υδροχόος

Είναι οι δύο περίεργοι του ζωδιακού κύκλου και εάν τύχει να βρεθείς στην ίδια παρέα, το πιο πιθανόν είναι να μην καταλάβεις καν για τι συζητάνε. Ο λόγος που ταιριάζουν τόσο είναι γιατί, όπως με όλα τα ζώδια του Αέρα, ο Υδροχόος μόλις καταλάβει ότι υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, αφήνεται και νιώθει ο εαυτός του, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Ιχθύς έχει την απαραίτητη υπομονή, για να τον “ξεκλειδώσει”.

2. Υδροχόος & Παρθένος

Αυτοί οι δύο τα πηγαίνουν τόσο καλά, γιατί είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι. Όταν τους δεις μαζί, θα εντυπωσιαστείς από τα σχέδιά τους, τις συζητήσεις για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και από την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

3. Ζυγός & Σκορπιός

Και τα δύο αυτά ζώδια είναι της φιλοσοφίας “ή όλα ή τίποτα”, γι’αυτό και τα βρίσκουν τόσο καλά μεταξύ τους. Η φυσική ένταση του Σκορπιού ταιριάζει άψογα με τη σταθερή αφοσίωση του Ζυγού και έτσι δημιουργούν μία φιλία που επηρεάζει όποιον βρεθεί σε κοντινή τους απόσταση.

4. Λέων & Παρθένος

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια και όλα τα ταιριάσματά τους, αυτή είναι η φιλία που θα κρατήσει περισσότερα χρόνια και θα μείνει αναλλοίωτη. Ο Λέων είναι φιλόδοξος και σχεδιάζει την επιτυχία και ο Παρθένος μπορεί να θαυμάσει όποιον έχει αυτό το επίπεδο αποφασιστικότητας, ενώ έχει ταλέντο στο να αποτελεί καλό ακροατή, κάτι που χρειάζεται στη ζωή του το γνήσιο Λιοντάρι.

5. Κριός & Ταύρος

Αυτή είναι η τέλεια ισορροπία του δούναι και λαβείν. Ο Κριός δείχνει στον Ταύρο πως να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή, ενώ ο Ταύρος μαθαίνει στο Κριάρι πως να σχεδιάζει και να εκτελεί τα πλάνα που έχει μέσα στο μυαλό του. Υπάρχει κάτι στον Ταύρο που τραβάει τη φλογερή φύση του Κριού για μία δυνατή φιλία που δε θα στερέψει ποτέ.

6. Λέων & Καρκίνος

Αυτή η φιλία βασίζεται σε ζητήματα καρδιάς. Ο Καρκίνος είναι από τη φύση του γλυκός και ο Λέων έχει μία μεγάλη και ζεστή καρδιά που τους χωράει όλους. Το Λιοντάρι δίνει δύναμη στο ζώδιο του Νερού και εκείνο του παρέχει το ιδανικό περιβάλλον, για να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα χωρίς την αγωνία της εμπιστοσύνης.

7. Λέων & Αιγόκερως

Αυτοί οι δύο είναι οι μηχανές χρήματος του ζωδιακού. Δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ζώδιο της Φωτιάς που να ταιριάζει με τον Αιγόκερω. Ο Λέων είναι από τη φύση του φιλόδοξο άτομο με αποφασιστικότητα, ενώ ο Αιγόκερως έχει αψεγάδιαστη επαγγελματική ηθική και έτσι οι δυο τους, μπορούν να καταφέρουν πολλά από το μηδέν.

8. Κριός & Ιχθύς

Το ένα ζώδιο έχει αυτό που λείπει από το άλλο, γι’αυτό όσο περίεργο κι αν φαίνεται, Κριός και Ιχθύς σχηματίζουν μία δυνατή φιλία λόγω προσωπικότητας και χαρακτηριστικών. Ο Ιχθύς εντυπωσιάζεται από την κυριαρχία και τη δυναμικότητα του Κριού, ενώ ο Κριός θαυμάζει τη συναισθηματική εκφραστικότητα του Ιχθύ.

9. Κριός & Σκορπιός

Το δίδυμο της απόλυτης δύναμης. Και οι δύο θέλουν την απόλυτη κυριαρχία και παρά τα όποια ζητήματα που πρέπει να ισορροπήσουν μεταξύ τους, μπορούν να καταφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε τομέα. Όταν αποφασίσουν να βρεθούν στο ίδιο στρατόπεδο, μπορεί κανείς να τους περιγράψει σα δύο κομμάτια του ίδιου παζλ που επιτέλους “κλείδωσαν”.

10. Σκορπιός & Τοξότης

Αυτή η φιλία μοιάζει με εκείνη του Κριού με τον Ιχθύ, το ένα ζώδιο βρίσκει στο άλλο αυτό που του λείπει. Ο Σκορπιός θέλει τη σπιρτάδα και το χάρισμα του Τοξότη και ο Τοξότης θαυμάζει το μυστήριο και την ιδιωτικότητα του Σκορπιού. Καθώς ο Τοξότης είναι το πιο αισιόξοδο ζώδιο της Φωτιάς, δίνει απλόχερα φως και διάθεση στον πιο “σκοτεινό” Σκορπιό!