Στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας πήγε σε έξαλλη κατάσταση η Δέσποινα Βανδή ζητώντας την άμεση σύλληψη των paparazzis που την ακολουθούσανε, χθες Πέμπτη!

Η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε ότι πίσω της βρίσκονταν διαρκώς δύο φωτογράφοι με τις μηχανές τους και την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα. Έτσι αποφάσισε να πάει στο πλησιέστερο τμήμα και να τους καταγγείλει.

Οι δύο paparazzis προσήχθησαν από τους αστυνομικούς και δώσανε τα στοιχεία τους, ενώ τους έγινε επίκληση για να σταματήσουν να την παρενοχλούν.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν φανερά αναστατωμένη από όλα όσα είχαν γίνει. Τελικά τα πράγματα ηρεμήσανε και η τραγουδίστρια δεν έκανε κάποια μήνυση.

Η παραπάνω κίνηση της τραγουδίστριας έχει προκαλέσει ποκίλα σχόλια, με γνωστό site που έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές ”paparazzίστηκες” φωτογραφίες της να δημοσιοποιεί ένα άκρως καταγγελτικό κείμενο!

Ορίστε ένα απόσπασμα: ”Τη μία μέρα δίνεις ραντεβού για στημένα, την άλλη περνάς από το κέντρο της Γλυφάδας και χτυπιέσαι. Δικαίωμα σου το να μη θέλεις κάτι. Καθόλου δικαίωμα σου, το να κάνεις πως δεν θέλεις”…