Η Μελίνα είναι ήδη 14 χρονών και οδεύει στα 15. Η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

“Ο κόσμος μου όλος!❤️❤️❤️”

Στο παρελθόν η Δέσποινα είχε δηλώσει:

“Έχουμε τρομερή σχέση με τη Μελίνα. Και με τον Γιώργο, ο οποίος είχε μια φοβερή ωριμότητα από μωρό που μας εντυπωσίαζε. Μιλώντας, όμως, για εφηβεία, θεωρώ ότι λόγω της πολύ δεμένης σχέσης που έχουμε αναπτύξει με τη Μελίνα και έχοντας κι εγώ τη λογική πως ό,τι προκύπτει σε αντιδράσεις είναι λόγω εφηβείας και ορμονών, το αντιμετωπίζω με στωικότητα. Θυμάμαι πώς ήμουν κι εγώ στην εφηβεία, έτσι δεν έχουμε κόντρες. Μπορεί να υπάρχουν εκρήξεις ώρες ώρες, αλλά της εξηγώ ότι «εφηβεία είναι και θα περάσει, μην ανησυχείς, μαζί θα το περάσουμε!». Κι η ίδια μπορεί να αναρωτιέται γιατί αντέδρασε έτσι μισή ώρα πριν. Στα 13-14 τα κορίτσια, ας πούμε, αρχίζουν και βάφονται. Της λέω εγώ, λοιπόν, «μη βιάζεσαι, θα το κάνεις μια ζωή, ζήσε την ηλικία σου». Δεν ξέρω πόσο θα το τρενάρω, αλλά όσο μπορώ προσπαθώ να μαζεύω κάποια πράγματα. Από την άλλη, δεν μπορείς να κρατήσεις πίσω ένα παιδί όταν όλα τα υπόλοιπα συνομήλικα έχουν άλλες συνήθειες”.

Αξίζει να θυμίσουμε πως το τραγούδι “Στην αυλή του παραδείσου” που κυκλοφόρησε στον ομώνυμο δίσκο της το 2004, η Δέσποινα Βανδή το έχει αφιερώσει στην κόρη της πολλές φορές.

View this post on Instagram

Ο κόσμος μου όλος!❤️❤️❤️

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Πηγή: getgreekmusic.gr