Το GetGreekMusic κάνει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, σε τραγούδια που αφιέρωσαν καλλιτέχνες στα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους.

Τραγούδια που αφιέρωσαν καλλιτέχνες

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλούς τραγουδιστές να γράφουν κομμάτια αποκλειστικά σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Τραγούδια που αγαπήθηκαν, συγκίνησαν, γνώρισαν την επιτυχία. Τραγούδια που το μόνο που ήθελαν οι καλλιτέχνες ήταν να πουν ένα “ευχαριστώ”…τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Πάμε να κάνουμε ένα flashback:

Τραγούδια που αφιέρωσαν καλλιτέχνες σε αγαπημένα τους πρόσωπα

Εσένα μόνο – Καίτη Γαρμπή

Ήταν το 2003 όταν η Καίτη Γαρμπή ερμήνευσε μία από τις καλύτερες μπαλάντες της δεκαετίας. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια όταν πρωτοάκουσε το τραγούδι ξέσπασε σε λυγμούς ενώ το συνδέει 100% με τον σύζυγο της Διονύση Σχοινά και τον γιο της, Δημήτρη.

Ό,τι ονειρευόμουν – Δέσποινα Βανδή

Το 2003 επίσης και η Δέσποινα Βανδή έκανε την δική της αφιέρωση. Στην μεγάλη αποχαιρετηστήρια συναυλία της στο Λυκαβηττό ερμήνευσε για πρώτη φορά το “Ό,τι ονειρευόμουν” που αφιέρωσε στον σύζυγο της, Ντέμη Νικολαΐδη.  Μάλιστα στην έναρξη του τραγουδιού λέει χαρακτηριστικά: “Στον άντρα της ζωής μου…που είναι εδώ και απόψε“. Το κομμάτι συμπεριλήφθηκε στον Live δίσκο της που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά και έγινε πλατινένιο την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Μυστικό – Πέγκυ Ζήνα

Το 2007 αποκαλύφθηκε το “Μυστικό” της Πέγκυς Ζήνα το οποίο αφιέρωσε στον σύζυγο της, Γιώργο Λύρα. Το κομμάτι πρωτοακούστηκε στο γάμο της αγαπημένης τραγουδίστριας και στην συνέχεια έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ήρθες – Σάκης Ρουβάς

Το 2008 ο Σάκης Ρουβάς γίνεται πατέρας για πρώτη φορά και φυσικά αφιερώνει το κομμάτι “Ήρθες” στην πρώτη του κόρη, την Αναστασία. Το τραγούδι το ερμήνευσε για πρώτη φορά στο Stage του X Factor 1 που παρουσίαζε τότε.

Όνειρα γλυκά – Αγγελική Ηλιάδη

Με ένα γλυκό μουσικό “νανούρισμα” θέλησε να δείξει την αγάπη της στο γιο της Μπάμπη, η Αγγελική Ηλιάδη το 2011. Το κομμάτι “Όνειρα γλυκά” συμπεριλαμβάνει και την φωνή του μικρού Μπάμπη στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Παιδί της βροχής – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το 2011 ο Μιχάλης αφιερώνει στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια το τραγούδι “Παιδί της βροχής“. Το κομμάτι γίνεται μεγάλη επιτυχία και σίγουρα η Ζέτα το καμαρώνει αυτό.

Πηγή: getgreekmusic.gr