Μπορεί η Τάμτα να κλείνει ήδη 12 χρόνια στη μουσική βιομηχανία, και να έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, ωστόσο έχει παράπονο απο την Ελλάδα, το οποίο και εξέφρασε σε συνέντευξή της στο κυπριακό Down Town. 

“Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν στηρίζει τόσο την ποπ κι ένας καλλιτέχνης, για να επιβιώσει πρέπει να εμφανιστεί στα μπουζούκια”, τόνισε η Τάμτα, που όλα τα χρόνια της καριέρας της διατηρεί το δικό της ιδιαίτερο ποπ στυλ. 

 «Τίποτα δεν είναι εύκολο – ειδικά στις μέρες μας. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ πως υπήρξα πολύ τυχερή. Είναι άλλοι άνθρωποι που προσπαθούν μια ζωή και, τελικά, δεν καταφέρνουν κάτι, όχι επειδή δεν το αξίζουν ή είναι ατάλαντοι, αλλά επειδή δεν προέκυψε. Δούλεψα και δουλεύω πολύ σκληρά γι’ αυτό που αγαπάω τόσο πολύ, αλλά ευνοήθηκα και από την τύχη. Δεν είναι τύχη να περπατάς στο δρόμο και να σου χαμογελάει τόσος κόσμος όταν σε αναγνωρίζει;», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Τάμτα μίλησε και για το ρόλο της ως μητέρα, επισημαίνοντας πως δύσκολα επιβιώνεις αν δεν σου αρέσει αυτή η δουλειά και δεν τη στηρίζεις μόνος σου, αφού ελάχιστες μουσικές σκηνές υποστηρίζουν το ποπ ρεπερτόριο και αν έχεις παιδιά, τότε οι υποχρεώσεις είναι πολλές όπως και τα έξοδα.