«Τι Δεν Καταλαβαίνεις»; Ο STAN μετρά αντίστροφα για τη νέα επιτυχία του.

Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας ανήκει σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουν αποδείξει την ικανότητά τους σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Άρχισε ως είδωλο της νεολαίας, αποκτώντας φανατικό κοινό και δη γυναικείο, ώσπου πήρε την καθοριστική απόφαση να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Ωρίμασε τον ήχο και τα τραγούδια του και απευθύνθηκε σε ένα διευρυμένο κοινό που δεν έχει κανένα ηλικιακό όριο.

Κάθε τραγούδι του STAN γίνεται επιτυχία, αποσπά εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει εξασφαλισμένη μία θέση στο Top 20 του επίσημου Airplay Chart.

Ο STAN έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του και ως δημιουργός, υπογράφοντας είτε μόνος είτε με τους μόνιμους συνεργάτες του, την Icon Music, τραγούδια για διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Πέτρος Ιακωβίδης, αλλά και για ανερχόμενους τραγουδιστές.

Έπειτα από τον τελευταίο ολοκληρωμένο δίσκο του με τον κρυπτικό τίτλο «11:11» και επιτυχίες όπως το Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», αλλά και το «Τώρα Λείπω» με το «Χτύπα» που έφτασαν παρομοίως στις κορυφαίες θέσεις των charts, ο STAN άνοιξε ένα καινούριο κεφάλαιο.

«Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», πρόσταξε στο προηγούμενο και ομότιτλο τραγούδι του, το οποίο συνάντησε πρόσφορο έδαφος στις ραδιοφωνικές συχνότητες και έχει εμφανιστεί ανάμεσα στις είκοσι μεγαλύτερες επιτυχίες της χώρας, όπως αποτυπώνονται στο ελληνικό Airplay Chart.

Η επόμενη πρόταση του STAN ονομάζεται «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» και μόνο από τον τίτλο της προδιαθέτει για ένα δυναμικό τραγούδι που θα «σπάσει» τα ηχεία.

Έρχεται σύντομα από την Icon Music και την Panik Records.

Πηγή: hit-channel.com