Ταυρος

Προβλέψεις 24/03/17

Έχεις χαράξει σωστή πορεία και αν συνεχίσεις έτσι, θα φτάσεις αναμφίβολα στην επιτυχία. Όμως, ο ανταγωνισμός στην εποχή μας είναι μεγάλος και πολλά άτομα που προσποιούνται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, στην πραγματικότητα προσπαθούν να σου στήσουν παγίδες. Μην αφήνεις λοιπόν χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει στα σχέδιά σου και να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μείνε πιστός στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Υδροχόο και να ευνοεί ζητήματα ερωτικού χαρακτήρα, θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και να κάνετε μαζί πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Φτάνει μόνο να αφήσεις στη άκρη καθημερινά ζητήματα που σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, απελευθερώσου και γίνε πιο ανοιχτός σε φλερτ. Θα δεις ότι αμέσως θα γίνεις πιο ελκυστικός και θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα έχεις καταφέρει μια χαρά και οι φιλοδοξίες σου αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Τυχόν συνεργασίες ή συμφωνίες απαιτούν πολλή προσοχή και διεξοδική ανάλυση, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύεις. Μην αγχώνεσαι τόσο λοιπόν και φτιάξε ένα πλάνο, προκειμένου να ξέρεις ανά πάσα στιγμή σε τι σημείο είσαι.

πηγή: myastro.gr

Comments

comments

ΣOK FM ARTIST TWEETS
ΣΟΚ FM CHARTS
1 ΣΩΣΕ ΜΕ REC
2 ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ONIRAMA
3 ΧΤΥΠΑ STAN
4 ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
5 ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
6 ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
7 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ
8 ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑΤΑΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9 "2017 Σ’αγαπώ" Ελένη Φουρέιρα
10 ΚΥΜΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
NEWSLETTER