Προβλέψεις 18/02/17

Κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πολύ θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα κάνοντας ίσως τα σχέδια των επερχόμενων ημερών. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η θέση της Σελήνης στον Τοξότη σου χαρίζει μία πρόσθετη γοητεία και ομορφιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα σου φέρει θετικές εκπλήξεις και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση για να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν και πολλά ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα φτιάξουν αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξανασκέψου κάποιες προτάσεις.

πηγή: myastro.gr