Αν και τις τελευταίες μέρες έχει γραφτεί έντονα το όνομα της Τάμτα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα όνομα στους πιθανούς εκπροσώπους μας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το κρατικό κανάλι επεξεργάζεται την επιλογή να μην ακολουθήσει την περσινή συνταγή επιτυχίας όπως είχε κάνει με την Ελένη Φουρέιρα αλλά να ακολουθήσει ένα νέο μονοπάτι έχοντας στις επιλογές τους και τον νεαρό καλλιτέχνη, Βαγγέλη Κακουριώτη.

Σε δηλώσεις της πάντως η Τάμτα σχετικά με τα όσα ακούγονται για το όνομα της και την εκπροσώπηση της Κύπρου ανέφερε:

Όντως έχει προσεγγίσει το ΡΙΚ την δισκογραφική μου εταιρία και ανάμεσα σε όλα τα ονόματα ξέρω ότι έχει αναφερθεί και το όνομα μου. Τώρα η άποψη μου είναι αυτή που λέω εδώ και πολλά χρόνια! Τραγούδι να ακούσω και να μου αρέσει και θα είμαι πολύ ευγνώμων, πολύ περήφανη και τιμή μου να εκπροσωπήσω.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σχετική ενημέρωση από το ΡΙΚ, η οριστική απόφαση για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας αναμένεται να παρθεί τις επόμενες μέρες!

 

 

Πηγή: alphanews.live