Φωτιά παίρνουν τα στοιχήματα με τα αποτελέσματα για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision . Η Ελλάδα και η Κύπρος  φαίνεται ότι  έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και τα προγνωστικά τις θέλουν  στον τελικό.

Η Ελευθερία Ελευθερίου όπως έχει δηλώσει θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να παρουσιάσει ένα όμορφο αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει την πρόκριση για τον τελικό και αργότερα μία καλή θέση στον τελικό. Ας μην προτρέχουμε όμως και ας δούμε τι συμβαίνει με τα στοιχήματα για τον ημιτελικό στις 22/5/2012.

Σύμφωνα με το πρακτορίο “bwin”  η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι “Aphrodisiac” καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση ενώ  η Κύπρος με την Ηβη Αδάμου με το τραγούδι “La La Love” φαίνεται τα προγνωστκά να την τοποθετούν στην έκτη θέση.  Ρίχνοντας μια ματιά στο πρακτορείο “bet365” βλέπουμε ότι η Ελλάδα είναι και εκεί στην πέμπτη θέση  σε αντίθεση με την κύπρο που καταλαμβάνει μαζί με την Αλβανία την όγδοη θέση.

Την Ελλάδα στην πέμπτη θέση βλέπουμε και στα πογνωστικά της “Willam Hil”  αλλά και του ΟΠΑΠ. Όσον αφορά την Κύπρο στην “Willam Hill” και στον ΟΠΑΠ τα προγνωστικά την θέλουν στην έβδομη θέση. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν να απολαύσυμε ένα ιδιαίτερο show με Ευρωπαικό άρωμα και την Ελλάδα και την Κύπρο να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικούν όσο το δυνατόν καλύτερες θέσεις. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τις 22/5/2012 όπου και θα πάρουμε τις απαντήσεις μας για το τι θέσεις θα κατακτήσουν η  Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου.