Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ιδιαίτερα πιεσμένη είναι η Όλγα Φαρμάκη το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα οι συμπαίκτριες της Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασαν την ανησυχία τους μετά την ήττα στο έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που όλοι είχαν πολύ ανάγκη.

«Τον τελευταίο καιρό η Όλγα είναι λίγο σκεπτική. Δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά όσον αφορά στον παιχνίδι. Προσπαθώ κι εγώ να της φτιάξω την ψυχολογία, να την κάνω να σκέφτεται πιο θετικά κι ότι έχουν περάσει οι πιο πολλές δυσκολίες και θα έρθουν όμορφα έπαθλα. Είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σκέφτεται αρνητικά για το παιχνίδι και να βάζει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό της», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Η Ολγίτσα αυτές τις ημέρες είναι λίγο σκεπτική. Εμένα δεν μου αρέσει, θέλω να την έχω δίπλα μου και να είναι χαρούμενη όπως την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Μακάρι να αλλάξει αυτό, να μην έχει πράγματα άλλα στο μυαλό της που να την χαλάνε και να είμαστε ξανά όπως στην αρχή», είπε από την πλευρά της η Έυη Σαλταφερίδου.

Πηγή: newpost.gr