Όλα έδειχναν πως θα είχαμε μία όμορφη και ήρεμη Τετάρτη. Ακριβώς στα μισά της εβδομάδας, οι μισοί σκεφτόμασταν ήδη το σαββατοκύριακο, οι άλλοι μισοί παράγγελναν τον δεύτερο καφέ της ημέρας και οι υπόλοιποι ένιωθαν τα πρώτα γουργουρίσματα της μεσημεριανής πείνας.

Κάπου εκεί και τελείως ξαφνικά, όλα ανατράπηκαν!!!

Στο Σοκ Taboo της ημέρας, ο Γιώργος Καρτελιάς έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με την Ελίνα: όποιος έφτανε πρώτος τις 5 νίκες, θα ήταν ο κερδισμένος και ο χαμένος θα έπρεπε να καθαρίσει την τουαλέτα του Σοκ FM 104.8! Ναι.. Καλά διάβασες, ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

Η τύχη χαμογέλασε στην Ελίνα Παπίλα και έτσι ο Γιώργος αναγκάστηκε να βάλει το φακιόλι στο κεφάλι (που κατά τ’άλλα είναι ένα υπέροχο vintage μαντήλι της γιαγιάς) και να χωθεί μέσα στην τουαλέτα με όλα τα καθαριστικά, τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες!

Τα υπόλοιπα θα τα παρακολουθήσεις με τα ίδια σου τα μάτια στο παρακάτω βίντεο, όμως θυμήσου… Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με τη μυρωδιά της χλωρίνης, του ακουαφόρτε, του κρεμοσάπουνου και του ανδρικού αρώματος ταυτόχρονα!!! Ακόμα ζούμε με τις αναθυμιάσεις!!