Ο Στέλιος Κουδουνάρης φέτος ξεχωρίζει με την παρουσία του στο My Style Rocks και όχι άδικα. Η δεύτερη σεζόν του στο show είναι σαφώς καλύτερη, με τον ίδιο να έχει «λυθεί» αρκετά. Στην τελευταία του συνέντευξη λοιπόν, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το παιχνίδι.

Ο γνωστός σχεδιαστής, ερωτώμενος αν του λείπει η Ευαγγελία από την παρουσίαση του δεύτερου απαντά χωρίς περιστροφές, όπως το ίδιο κάνει και όταν καλείται να συγκρίνει τις δύο παρουσιάστριες.

 

Η Ευαγγελία Αραβανή σάς λείπει;

Όχι, διότι μιλάμε κι έχουμε επαφή. Ήμασταν γνωστοί και συνεργάτες και πριν από το παιχνίδι και, μετά την περσινή σεζόν, αυτό δεν άλλαξε καθόλου. Είμαστε πλέον φίλοι και συνεχίζουμε να έχουμε σχέσεις.

Εσείς, ωστόσο, ποια προτιμάτε στο τιμόνι της παρουσίασης του «My style rocks», την Κωνσταντίνα ή την Ευαγγελία;

Είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες! Η μόνη τους ομοιότητα είναι τα ξανθά μαλλιά, τα ανοιχτόχρωμα μάτια και η ομορφιά. Αν και στην εμφάνιση διαφέρουν πολύ! Από εκεί και πέρα, δεν μοιάζουν στον χαρακτήρα. Έχουν διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα και θα ήταν άδικο να τις συγκρίνω. Για μένα, δεν υπάρχει σύγκριση. Δεν λέω ότι η μία είναι καλή, ενώ η άλλη όχι. Θέλω να πω ότι είναι δύο πλάσματα πολύ διαφορετικά.

Πηγή: peoplegreece.com