Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε ανοιχτά – πρώτη φορά τηλεοπτικά- για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε, όμως τα λεγόμενα του δεν βρήκαν απόλυτα σύμφωνο τον Θάνο Ασκητή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να κάνει μια ανάρτηση στο facebook, στην οποία εξαπολύει βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον ενός «δήθεν επιστήμονα», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Χαρακτηριστικά είπε: 

«Υπάρχει ένα ζώον που το παίζει επιστήμονας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει απίστευτες π@@@@@@@@ς. Μεταξύ άλλων, είπε ο άσχετος πανίβλακας και προφανώς αγ@@@ος χρόνια ότι κατάθλιψη είναι αρρώστια! Ας τον ενημερώσει ότι η κατάθλιψη δεν είναι αρρώστια και ότι άρρωστος είναι μάλλον αυτός και το καλύτερο που έχει να κάνει έιναι κάτσει σπίτι του και να τον π@@@@@ μέχρι να ξεσπάσει!».

Όλα άρχισαν από όσα είπε ο Λάμπης στη Χριστίνα Πολίτη σχετικά με την κατάθλιψη, σε μια εξομολόγηση του για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής «Μega Με Μία».

«Όσο κι αν σε βοηθήσει ο άλλος, όσο κι αν είναι δίπλα σου, αν δεν το θες εσύ ο ίδιος να βγεις, δεν βγαίνεις ποτέ. Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι αρρώστια. Για εμένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται, αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι. Όταν περάσεις από εκεί, βλέπεις άλλα πράγματα».

Λίγο αργότερα όμως ο τραγουδιστής, διέγραψε το post του στο facebook και έγραψε ένα νέο.

Δες το εδώ!