Μία συντροφική και γαλήνια Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι εδώ, δίνοντας μέχρι τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και ανανέωση μέχρι τέλος του μήνα, στο 2ο δεκαήμερο των Κριών, Ζυγών, Διδύμων, Τοξοτών, Λιονταριών και Υδροχόων!

ΚΡΙΟΣ –          Το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και πρέπει να αποφασίσεις αν θα ανοίξεις ή θα συνεχίσεις με αυτά που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ –                  Η επικοινωνία σου με τους άλλους δυσκολεύει και τα όλα τα θέματα δείχνουν μπερδεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –                 Άκουσε τους γύρω σου πριν μιλήσεις και προσπάθησε να καταλάβεις τι λένε. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –           Μια νέα δραστηριότητα ή μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή.

ΛΕΩΝ –                 Θα σου πρότεινα να πάρεις χρόνο από όλους και να κάτσεις μόνος για σήμερα ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –            Υπάρχουν θέματα σπιτιού που σε απασχολούν έντονα. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση καλό θα είναι να περιμένουν.

ΖΥΓΟΣ –                        Το παρελθόν έχει κάνει την επανεμφάνιση του και σε βάζει σε ευχάριστα διλήμματα. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –               Εσείς οι καταπιεσμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                       Δοκίμασε να λες λίγα και καλά στους γύρω σου γιατί εύκολα οι συζητήσεις σήμερα παίρνουν φωτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                  Συζητάς με τους γύρω σου και μοιράζεσαι τα σχέδιά σου. Βρίσκεις συμμάχους στα όνειρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –            Δε μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τίποτα. Στην εργασία σου δείχνεις επιπόλαιη συμπεριφορά και δεν έχεις όρεξη για δουλειά.

ΙΧΘΕΙΣ –                   Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ερωτικής ζωής, οι πράξεις σας θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr