Εντάσεις, τεταμένο κλίμα, καυγάδες και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, κρύβει το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσεκτικοί και ψύχραιμοι οφείλουν να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –  Είναι μια ιδανική μέρα για να βάλετε τον θεμέλιο λίθο σε μια στενή συναισθηματική σχέση, είτε αυτό αφορά μια καινούρια γνωριμία είτε μια σημαντική πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ –    Η σημερινή όψη αυξάνει δημιουργικά την αδρεναλίνη σας, για να οργανώσετε τα συναισθηματικά σας βήματα και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις κόντρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –  Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα διαψεύσει κάποιες αρνητικές σας εικασίες, λύνονται οι απορίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο, ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας, για τις αμφιβολίες και τους φόβους που έχετε.

ΛΕΩΝ –    Ενεργητικότητα, θάρρος και δυναμισμός είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που καλείστε να τονίσετε σήμερα, για να διαπραγματευτείτε καλύτερες οικονομικές απολαβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –  Θα υπάρξει έντονη ανάγκη για επικοινωνία, με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις και εκτενείς ερωτικούς διαλόγους.

ΖΥΓΟΣ –  Αξιοποιήστε το δυναμισμό και την παρορμητικότητά σας με δίκαιες επιλογές και σοφές αποφάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Πολύ έντονη και δημιουργική μέρα ανατέλλει για σας, για να πάρετε ουσιαστικές πρωτοβουλίες στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –    Η στάση σας θα είναι ήρεμη, τα λόγια σας ουσιαστικά. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές συναισθηματικές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Αποφύγετε τις εντάσεις και τις κόντρες με ανωτέρους και συναδέλφους, έχετε εμπιστοσύνη στις δημιουργικές ικανότητες και τα πλούσια ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, ενώ πρόσωπο που κινείται σε κοινό χώρο με εσάς ενδέχεται να σας αποκαλύψει κρυμμένο ενδιαφέρον.

ΙΧΘΕΙΣ – Εμπνευστείτε από τα αγαπημένα σας αντικείμενα, από τον ερωτικό σας σύντροφο, από ένα αγαπημένο φιλικό άτομο, για να εξωτερικεύσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr