Σήμερα το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Χείρωνα, κατευνάζει τα πνεύματα και την ένταση των τελευταίων ημερών! Απαλλάσσονται από θέματα και πληγές του παρελθόντος, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –  Μην περιμένετε να σας αποδοθούν τα εύσημα από τη μια στιγμή στην άλλη, ηρεμήστε και απολαύστε χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ –    Μην επιμένετε σήμερα σε επαγγελματικά σχέδια που ίσως κρύβουν μπερδέματα και αοριστίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Η τύχη σας χαμογελά διάπλατα, κυρίως στα προσωπικά και τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν, γι’ αυτό ποντάρετε στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Αποφύγετε να φανατίζεστε με τα πιστεύω και τις ιδέες σας, που ίσως προκαλέσουν συγκρούσεις με συναδέλφους.

ΛΕΩΝ –    Αναλώνεστε περισσότερο από όσο πρέπει στη συναισθηματική σας ζωή και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο δυσάρεστων εκπλήξεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύετε τα αισθήματά σας για σχέσεις που μπορεί να μην ταιριάζουν στο ταμπεραμέντο και την ψυχοσύνθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ –  Ξεπεράστε τα εμπόδια, τις παγίδες και τους σκοπέλους που υψώνονται στην δουλειά σας, με επιλογές επικεντρωμένες στους στόχους σας . 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Θα υπάρξουν δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Μην εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες και τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Αποδείξτε την αγάπη σας με τρυφερές, ένθερμες και ρομαντικές στιγμές, αφού η διάθεσή σας ανεβαίνει και το πάθος φουντώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Μην σαμποτάρετε τις αποφάσεις και τις επιλογές των γύρω σας, ζητώντας από το σύμπαν να σας φέρει τα πάντα στα πόδια σας.

ΙΧΘΕΙΣ –  Μπορείτε να βρείτε ανθρώπους από το επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον που θα στηρίξουν τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr