Σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχουν επικοινωνία ή συνάντηση με ένα άτομο του παρελθόντος, ενώ τα Ζώδια της Γης και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, διεκδικούν σίγουρη επιτυχία και την έχουν!

 

ΚΡΙΟΣ –  Φροντίστε να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας βασανίζουν, δίχως να επιρρίπτετε ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ –    Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προμηθεύει με ενεργητικότητα, εξυπνάδα και εγρήγορση στις αποφάσεις και τις επιλογές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Αντί να ψάχνετε γύρω σας σε ποιον θα ρίξετε τα βάρη μιας αποτυχίας, σκεφτείτε τον τρόπο που θα επουλώσετε τα τραύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Προσέξτε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, συγκρατείστε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, για να ξεπεράσετε δυσκολίες και φουρτούνες.

ΛΕΩΝ –    Βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτο και τον ρεαλισμό σας, για να καταφέρετε να απαλλαχτείτε από σενάρια και στρατηγικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Κερδίστε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον που κινείστε, για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στην κοινωνική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ –  Η καθημερινή σας ρουτίνα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα ασχοληθείτε με κάποιο αγαπημένο σας χόμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Αφεθείτε στις εξελίξεις και τα γεγονότα που σας δίνουν ικανοποίηση και χαρά, μην κρύβετε τα ερωτικά σας θέλω.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Το πιθανότερο είναι να βρείτε μια καινούρια ευκαιρία και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας προς διαφορετική κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Δημιουργήστε τις ευνοϊκές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μελλοντικά τα σταθερά και σοβαρά σας όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Είναι πιθανόν να ξεμπλοκάρουν τμήματα της καθημερινότητάς σας, που παραμένουν εδώ και πολύ καιρό κλειστά και παράγουν ανησυχία.

ΙΧΘΕΙΣ –   Μην απογοητεύεστε και μην τα χάνετε εύκολα σήμερα με τις προκλήσεις και τα σκαμπανεβάσματα στη δουλειά.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr