Τι μέρα θα έχουν σήμερα τα 12 ζώδια?

 

ΚΡΙΟΣ –               Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, κυρίως τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ –             Είσαι σε μια πολύ ισορροπημένη κατάσταση, με πολλή ενέργεια και διάθεση για νέες εξορμήσεις κι επέκταση στα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                         Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα εξελίσσονται για πάντα έτσι, οπότε τελικά δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –      Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.

ΛΕΩΝ –                           Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                 Λένε, πως ό,τι δε λύνεται, κόβεται, οπότε προχώρησε σε αποφάσεις κι ενέργειες, που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ –           Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, αφού η απομόνωση στην οποία έκλεισες τον εαυτό σου, θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –            Τα βήματα θα είναι αργά, αλλά σταθερά κι οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –          Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –        Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα, ενώ γνωρίζεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –            Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε μην κάνεις λάθος κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ –           Είναι ευκαιρία να καταλάβεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να τη δείξεις σε όσους μέχρι τώρα σε θεωρούσαν αδύναμο!

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr