Τρίτη και 13, είναι προληπτικά τα ζώδια σήμερα?

 

ΚΡΙΟΣ –                               Δώσε αξία στο δικό σου πρόσωπο και θα δεις, πως και οι άλλοι θα σου εκφράσουν την εκτίμηση και το σεβασμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ –                                              Αν επιθυμείς πραγματικά έναν πιο ελεύθερο τρόπο ζωής, κάνε την ανατροπή και απαγκιστρώσου από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                              Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να μην προσπαθείς να ακολουθείς πιστά τα κοινωνικά πρότυπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                           Φτάνεις στο άλλο άκρο και παραμελείς τον εαυτό σου, λέγοντας όχι στις δικές σου επιθυμίες. Αυτό είναι τρομερά ψυχοφθόρο.

ΛΕΩΝ –                 Κάθε εμπόδιο είναι για καλό, λένε, δες το κι εσύ έτσι, κάνοντας μια πιο συνειδητή και οργανωμένη προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                                 Η ζωή σου είσαι εσύ, με τα καλά και τα άσχημα του χαρακτήρα και των πράξεών σου. Βελτιώσου εκεί που χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ –                                  Έχεις την τάση να βοηθάς υπερβολικά τους άλλους. Βλέπεις όμως, πως όταν εσύ χρειάζεσαι στήριξη, ελάχιστοι την προσφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                                        Θα έχεις άνεση επικοινωνίας. Θα πλησιάζεις με μεγάλη ευκολία τους ανθρώπους και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                         Συνέχισε να μην αφήνεις το παραμικρό στην τύχη και θα πετυχαίνεις σε ό,τι αναλαμβάνεις. Έχεις εξαιρετική αντίληψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                         Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου αναγνωρίζουν την αξία σου και εκτιμούν την ανιδιοτελή προσφορά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                   Υπάρχουν όμορφες στιγμές και αυτές πρέπει να θυμάσαι. Έτσι, θα βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

ΙΧΘΕΙΣ –                                         Δε θα γίνεις εσύ αυτό που θέλουν οι άλλοι για να κερδίσεις τη φιλία τους. Μείνε ο εαυτός σου!

 

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr