Λίγο πριν τον Βαλεντίνο, πως αισθάνονται τα 12 ζώδια?

 

ΚΡΙΟΣ –        Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου βελτιώνεται πολύ και με σταθερό ρυθμό.

ΤΑΥΡΟΣ –                                                     Κερδίζεις κοινωνική καταξίωση και νέες ιδέες σου γεμίζουν τη σκέψη που αργότερα τις πραγματοποιείς με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                                                       Είναι αδύνατο να ασχολείσαι με πολλά ταυτόχρονα. Βάλε τάξη στη ζωή σου, αν θέλεις η συνέχεια να είναι θετική για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                                                  Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που καθυστερούσαν θα βρουν τις λύσεις τους.

ΛΕΩΝ –                                                                   Δώσε μία ανάσα στο πρόγραμμά σου και ξεκίνα πάλι με δυναμισμό και πυγμή. Σήμερα, το θάρρος ανταμείβεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                                                 Εχθροί σε υπονομεύουν. Μην αφήνεις πληροφορίες για προσωπικές σου υποθέσεις να κυκλοφορούν απροκάλυπτα.

ΖΥΓΟΣ –                                                          Κάποιο άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και σου προτείνει κάτι. Μη σπεύσεις να το δεχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                                                        Έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις όμως αρκετή εξυπνάδα, που μπορεί να σε βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                                                    Μη μιλάς πολύ για τα επιτεύγματά σου και μη θεωρείς πως οι άλλοι χαίρονται με τα δικά σου κέρδη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                                                    Ένα άτομο που αποφεύγεις σε βοηθάει με εντυπωσιακό τρόπο. Δέξου τη βοήθεια αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                                                                  Βάλε καλύτερα το μυαλό σου να λειτουργήσει και θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις όσα είναι απαραίτητα.

ΙΧΘΕΙΣ –                                    Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr