Ερμής στον Καρκίνο από σήμερα λοιπόν! Γλυκύτητα, συναίσθημα και διαίσθηση μεν, γκρίνια, παράπονα και ανασφάλεια δε!

 

ΚΡΙΟΣ –             Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε, μένοντας άπρακτος. Μπορείς να τακτοποιήσεις πράγματα, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ –             Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ –               Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου σήμερα αρκεί να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –             Αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, διότι θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ –                 Η οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Μην την παραμελείς και μη θεωρείς το παραμικρό ως δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –           Εκμεταλλεύσου την πλανητική αυτή εύνοια, για να ρυθμίσεις όλα όσα σε μπλοκάρουν και σε ακινητοποιούν απέναντι στους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ –                        Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, οπότε μπορείς να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –               Μπορείς να αποφύγεις λογομαχίες που ίσως προκύψουν, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                        Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –               Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που έκανες εδώ και καιρό. Μην αφήσεις κάποιον να μειώσει την ικανοποίηση που θα δεχτείς τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –              Η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

ΙΧΘΕΙΣ –            Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, που θα διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος.

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr