Η Αφροδίτη προσγειώνεται από σήμερα και γίνεται… ιδιότροπη και τελειομανής ερωτικά, περνώντας στο Ζώδιο της Παρθένου!

 

ΚΡΙΟΣ –               Μην αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι συνέχεια για τις αναποδιές των άλλων, αφού έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της.

ΤΑΥΡΟΣ –              Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για ν’ αντιμετωπίσεις πιεστικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                 Σήμερα δεν πρέπει να κρίνεις πολλές καταστάσεις με συναισθηματικότητα. Πριν βγάλεις συμπέρασμα και μιλήσεις, να σκεφτείς καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –         Οι ευθύνες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις ανάλογες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ –               Μπορείς πάντα και τα βγάζεις εις πέρας μια χαρά. Σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μη συμμετέχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                 Ήρεμα και στωικά θα πρέπει να περιμένεις τις εξελίξεις, ενώ κάποια ευχάριστα και ξαφνικά γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

ΖΥΓΟΣ –        Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη συνδρομή σου. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να πάντα βοηθούν, οπότε φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –      Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, άτομα που δε θέλουν το καλό σου και παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –            Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                Η μέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε σχέση με σχέδια του παρελθόντος κι εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –           Έχεις δύναμη και εμπειρία, για να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι περισσότερη συγκέντρωση.

ΙΧΘΕΙΣ –          Θα νιώσεις ότι όλα τα άτομα που είναι γύρω σου, δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr