Με τον Ερμή στον Αιγόκερω και ίσως σοβαρευτούμε υπερβολικά, σε επαφές και διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ελαφρύνει το κλίμα, τουλάχιστον σε θέματα έρωτα και χρήματος!

 

ΚΡΙΟΣ –  Πιστέψτε πως με την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ –    Μπορείτε να κερδίσετε την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινότητά σας, αν διαπραγματευτείτε με επιτυχία και σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Ανακτήστε το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και τη διπλωματικότητά σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις, τα θέλω και το σπίτι σας, φροντίστε τον εαυτό σας και τους χώρους που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ –    Ειλικρινή λόγια και θερμές αποκαλύψεις θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Η ερωτική σας ζωή εγκυμονεί φλογερό πάθος και αισθησιακές στιγμές, μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ –  Χαλαρώστε, γαληνέψτε και μη βιάζεστε να μεταμορφωθούν τα πάντα γύρω σας αμέσως, δώστε χώρο στις εξελίξεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Μην ανεβάζετε τους τόνους, προσπαθήστε να επουλώσετε τις πρόσφατες, συναισθηματικές σας πληγές με κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –   Τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Μην υπερβάλετε φραστικά, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, κρατήστε τους τόνους χαμηλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση.

ΙΧΘΕΙΣ –  Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr