Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και ανοίγουν δρόμοι με ευκαιρίες, δυνατότητες και νέα ξεκινήματα, ιδίως ερωτικά και οικονομικά, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Μία νέα εποχή είναι εδώ!

 

ΚΡΙΟΣ –   Καλό θα είναι να μην χάνετε την ψυχραιμία και το κουράγιο σας, αλλά να οπλιστείτε με αισιοδοξία και θάρρος.

ΤΑΥΡΟΣ –   Μη στρέφετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα απαγορευμένα και επικίνδυνα για σας μονοπάτια ενός αμφίρροπου έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ –       Μη σπαταλάτε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει μια σημαντική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –   Αναλυτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κλείσει ανοιχτά μέτωπα με ομαλή επικοινωνία.

ΛΕΩΝ –            Είναι προτιμότερο να δείξετε ανέχεια για να υλοποιήσετε και τις πιο δύσκολες επιδιώξεις σας, παρά να ρίξετε λάδι στη φωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας προκαλέσει συναισθήματα ενοχής για ένα μυστικό ή μια κρυφή σας επιθυμία.

ΖΥΓΟΣ –   Η μέρα είναι άκρως βοηθητική για να εξωτερικεύσετε με τους γλυκούς σας τρόπους τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –             Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο παρεξηγήσεων και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Μην κάνετε πόλεμο με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε φίλους και συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –       Συμπεριφερθείτε με σταθερότητα στις πράξεις σας, για να φροντίσετε την εμφάνισή σας ή για να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η μέρα φέρνει δελεαστική πρόταση για έξοδο για τους αδέσμευτους και μία ευχάριστη έκπληξη για τους ζευγαρωμένους.

ΙΧΘΕΙΣ –   Αισθάνεστε την απόλυτη ανάγκη να βεβαιωθείτε για την αγάπη, την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr