Σήμερα η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε έρωτα και χρήμα και ίσως γίνουμε λίγο παραπάνω απαιτητικοί από όσο πρέπει! Ωστόσο αυξάνεται η διορατικότητα μας και η γοητεία μας!

 

ΚΡΙΟΣ –  Μη βιάζεστε να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, πάρτε αποφάσεις με γνώμονα την αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ –    Οι εναλλασσόμενες καταστάσεις γύρω σας και οι αιφνίδιες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σας χαροποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Μπορεί να ταλαιπωρείστε λίγο στον οικονομικό τομέα, αλλά η επιμονή και η υπομονή σας δίνουν λύσεις σε ό,τι συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Μισοτελειωμένες συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν ίσως επανεμφανιστούν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχικό σθένος.

ΛΕΩΝ –    Χρειάζεται να προσέξετε την καλή σας επικοινωνία και τη γλυκύτητα στους τρόπους και τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Μια επανασύνδεση που περιμένατε διακαώς από το συναισθηματικό σας παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει.

ΖΥΓΟΣ –  Δράστε με τρυφερότητα και ζεστασιά στη συναισθηματική σας ζωή, μην αφήνετε άλυτες εκκρεμότητες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Ξαναμπαίνετε από σήμερα σε γρήγορους και ευχάριστους ρυθμούς καθημερινότητας, που σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Μην το βάζετε κάτω, διαθέτετε το κέφι και τη ζωντάνια να βγάλετε τη συναισθηματική σας ζωή από τη μουντάδα και τη θλίψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Αποφύγετε να προγραμματίσετε σήμερα πολλές εξωτερικές δουλειές και διευθετήσεις και να κάνετε σημαντικές συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Ψαχτείτε για τις επιλογές και τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ –  Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως εισχωρήσει καινούργιο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr