Τι κρύβει η μέρα σήμερα για τα 12 ζώδια?

 

ΚΡΙΟΣ –                                             Μη βιαστείς να δημοσιοποιήσεις τις αποφάσεις σου και μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ –                                                      Μη δίνεις σημασία σε σχόλια και κοίτα το δρόμο σου, που είναι ανοιχτός και γεμάτος ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                                                      Οι ικανοποιήσεις είναι πολλές, το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου σε βοηθάει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                                   Πρέπει να δεις με ψυχραιμία κάποιες καταστάσεις, διότι θα δημιουργηθούν από άλλους ορισμένα προβλήματα, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά.

ΛΕΩΝ –                                               Οι εντάσεις των ημερών γίνονται αφορμή για να δεις τις πραγματικές προθέσεις συνεργατών και φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                                               Η ξεκούραση είναι απαραίτητη, μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δε σημαίνουν πολλά.

ΖΥΓΟΣ –                            Άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και στο εξής, πολλές χαρές και ικανοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                                        Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό, περιμένοντας θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                          Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις το θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                                     Δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και μην αφήνεις περιθώρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                                Προσπάθησε να συντονιστείς και να κατανοήσεις τις διαφωνίες που σε θέτουν πιο μακριά από τους γύρω σου.

ΙΧΘΕΙΣ –                                Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων, φροντίζοντας να ανταποκριθείς σύντομα και δίχως φόβο.

 

 

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr