Τι θα φέρουν οι πλανήτες στα 12 ζώδια?

 

ΚΡΙΟΣ –               Οι ισορροπίες της καθημερινότητάς σου επανέρχονται κι όλα τακτοποιούνται με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ –              Εστίασε σε αυτά που ονειρευόσουν και πάντα επιθυμούσες, βάζοντάς τα σε πρώτο πλάνο, αφού ήρθε η ώρα να τα πραγματοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ –                          Οι καταστάσεις μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, γίνονται επιτέλους αφορμή για εξέλιξη, και μάλιστα θετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –       Σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά, πράγμα που φυσικά δε σε φοβίζει. Φρόντισε μόνο να διώξεις το άγχος

ΛΕΩΝ –                            Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε επίπεδα πέρα από τις δυνάμεις σου, αντίθετα δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                  Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς και να κερδίσεις το στοίχημα, αποδεικνύοντας ότι αξίζεις να είσαι νικητής.

ΖΥΓΟΣ –            Η αγάπη κι η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν, οπότε μίλησε σε κοντινά πρόσωπα με ηρεμία, όσο είναι ακόμα καιρός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –             Τώρα που έχει επανέλθει η γαλήνη, ήρθε η ώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου όλα όσα έχεις ονειρευτεί και σε κάνουν ευτυχισμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –           Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, αλλά περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –         Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –             Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες. Μπορείς να δεις, χωρίς κάποια βοήθεια, την πραγματικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ –            Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία.

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr