Το Εξάγωνο Δία-Πλούτωνα δίνει τύχη, δύναμη, ανανέωση και απόλυτη επιτυχία σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ωστόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και παράλογα έξοδα, οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού! 

 

ΚΡΙΟΣ –          Ένα καλό ξεκαθάρισμα, πρώτα με τον εαυτό σου και έπειτα με τους άλλους, είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις, για να τακτοποιηθεί το σκηνικό.

ΤΑΥΡΟΣ –              Μια τυχαία γνωριμία θα σου ανοίξει νέους δρόμους κι ορίζοντες, αρκεί να την αντιληφθείς εγκαίρως.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –            Δε χρειάζεται βιασύνη σε θέματα που για χρόνια ήταν πρόβλημα. Χρειάζεσαι ηρεμία κι αυτοσυγκράτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –             Χρειάζεσαι βοήθεια πάνω σε κάποιο πρόβλημα που έχεις θάψει μέσα σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το μοιραστείς.

ΛΕΩΝ –                  Θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Προσπάθησε να μιλήσεις για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –                  Αλλαγές έρχονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να τις καλωσορίσεις, είτε σου αρέσουν, είτε όχι.

ΖΥΓΟΣ –                  Το στυλ που έχεις τελευταία υιοθετήσει, να λες δηλαδή ό,τι σου… κατεβαίνει, όχι μόνο δε σε βοηθάει, αλλά υπάρχει κίνδυνος να σε μπλέξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –               Η υπευθυνότητα δεν είναι προσόν όλων. Φρόντισε να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                  Μερικά γεγονότα μπορεί να αποδειχθούν ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις τις εξελίξεις που ίσως έρθουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –          Έχεις αφήσει πολλά ζητήματα να αιωρούνται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τελειώσεις ούτε ένα. Η όλη κατάσταση σε μπερδεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –                 Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους Υδροχόους. Καλό είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΕΙΣ –                     Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr