Ο Ερμής γίνεται πιο καχύποπτος, μυστικοπαθής και λακωνικός σήμερα περνώντας στο Ζώδιο του Σκορπιού! Σήμερα πραγματοποιεί και την πρώτη του όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό, φέρνοντας εντάσεις, ανατροπές και λάθη παρορμητικά για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –          Η ανυπομονησία σου είναι έντονη και σου είναι δύσκολο να κάτσεις και να ακούσεις τους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ –                   Θα είναι αρκετές οι στιγμές μέσα στην ημέρα που θα ξεσπάς στους λάθος ανθρώπους για τα λάθος πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –                  Είναι πολύ πιθανό να θυμηθείς ιστορίες από το παρελθόν ή να θέλεις να ξεκινήσεις πάλι κάτι που είχες διακόψει ξαφνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –            Έχεις συνεχώς αυτήν την αίσθηση ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι αλλού. Προσοχή. Είναι η στιγμή που το μυαλό σου παίζει παιχνίδια.

ΛΕΩΝ –                  Η διάθεσή σου αλλάζει. Ένα ευχάριστο μήνυμα στα συναισθηματικά σε κάνει να βλέπεις τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –             Μη διαλύεις φιλίες και σχέσεις που έχεις χτίσει με κόπο. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς για λίγο.

ΖΥΓΟΣ –                         Μπορείς να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου αλλά δοκίμασε χωρίς να σπάσεις τα νεύρα των γύρω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                Σήμερα είναι ευκαιρία να το ρίξεις στη δουλειά. Υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                        Είναι εύκολο να κάνεις λάθος κινήσεις. Δοκίμασε να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε σωματική άσκηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                   Εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου. Το αποτέλεσμα είναι να παρεξηγείσαι εύκολα από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –             Συναισθηματικά, έχεις αρκετούς λόγους να χαρείς αφού το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εκδηλώνεται θετικά.

ΙΧΘΕΙΣ –                    Δε θα λείπουν σήμερα οι διαφωνίες και οι διαμάχες που όμως δεν κρατάνε για πολύ. Συναισθηματικά, το παρελθόν σε περιτριγυρίζει.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr