Από σήμερα φιλοσοφούμε και ζούμε την ζωή με τύχη, χαρά, αισιοδοξία, επαφές, περιπέτεια και ανοιχτούς ορίζοντες! Ο Δίας περνάει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει δώρα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του ΄19, Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους!  

 

ΚΡΙΟΣ –            Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, ανοίγοντάς σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών.

ΤΑΥΡΟΣ –           Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε με μία πολύ καλή και τολμηρή κίνηση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παρελθοντικά λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –               Με ισχυρή την επιθυμία για ισορροπημένες καταστάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί σε κάποιες περιπτώσεις και γενικά προστατευτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –                   Αν κάποιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, περάστε σε άμεση προσέγγιση, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

ΛΕΩΝ –                       Η απόφαση να ξεφύγετε από τα παλιά, θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –               Συναισθηματικές αντιφάσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα και θα υπάρξουν εναλλαγές στις διαθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ –                 Θα υπάρξουν όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –                    Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, η παρορμητικότητά σας θα σας βγάλει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –                 Με αισιοδοξία θα ανταποκριθείτε στα γεγονότα, ίσως να υπάρξει και το στοιχείο της υπερβολής στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –                      Η μέρα σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να σας δυσκολέψει να πάρετε τελεσίδικη απόφαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –            Η ιδέα σας να προσκαλέσετε φίλους ή να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική.

ΙΧΘΕΙΣ –                   Η ανάγκη σας για επικοινωνία, για φιλικές συζητήσεις και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr