Ο Ερμής από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά τα μπερδέματα δεν σταματούν! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, εξαπατήσεις, ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ –  Επικοινωνείτε περίφημα με τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας άτομα, με αποτέλεσμα να γίνονται πράξεις όλες οι βαθιές σας φιλοδοξίες.

ΤΑΥΡΟΣ –    Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα ή με ερωτικό ταίρι που βασανίζει ακόμα την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Αναζωογονήστε τον δεσμό σας με πάθος και πικάντικη διάθεση, οι αδέσμευτοι κάντε αισθητή την παρουσία σας στους χώρους που κινείστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Μεριμνήστε για τα δικά σας άτομα, την οικογένεια ή τον ερωτικό σας σύντροφο δίνοντας απλόχερα τη στοργή και τη φροντίδα σας.

ΛΕΩΝ –    Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Θα υπάρξουν απρόσμενες ίσως και κάπως μυστήριες εξελίξεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το ερωτικό σας κουβάρι.

ΖΥΓΟΣ –  Τρία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, διαίσθηση, ένστικτο και γοητεία. Απελευθερώστε ελεύθερα τον ερωτισμό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Αρχίζει μια ευνοϊκή περίοδος για να κυνηγήσετε τα οράματα σας. Είναι βέβαιο πως πετυχαίνετε τις εργασιακές και προσωπικές σας φιλοδοξίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Προσεγγίζετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας με περίσσιο δυναμισμό και ενεργητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο για τα επόμενα ερωτικά σας βήματα και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται τάξη, γλυκύτητα και τρυφερότητα, ξεχάστε τις φουρτούνες και τις τρικυμίες της δουλειάς σας.

ΙΧΘΕΙΣ –  Κοιτάξτε κατάματα το πρόσωπο που θέλετε, ανοίξτε την καρδιά σας με ειλικρινή αισθήματα και πείτε τι σας φοβίζει για το αύριο.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr / zwdiasimera.gr