Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο και επικεντρωνόμαστε σε υποχρεώσεις που είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα, λόγω Χριστουγέννων, αλλά και στην σωστή διατροφή, αν τυχόν “τσιμπήσαμε” κάτι παραπάνω τα Χριστούγεννα! Ώρα να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα, ώστε να υποδεχθούμε πανέτοιμοι τον νέο χρόνο, σε λίγες μέρες!

 

ΚΡΙΟΣ –  Συναισθηματικά έχεις αυτοπεποίθηση και μπορεί να ελκύεις άτομα βαθιά φιλοσοφημένα ή άτομα που μπορείς να μάθεις από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ –    Σήμερα προτιμάς τη μοναξιά από την παρέα. Είναι καλό εφόσον κάτσεις και κάνεις έναν απολογισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ  –   Αναζητάς κάτι που θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την τύχη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –    Δεν ξέρεις τι θέλεις και ψάχνεις ευκαιρίες για διενέξεις. Βγες έξω με φίλους η αγαπημένους για ένα χαλαρό ποτό.

ΛΕΩΝ –    Ψάχνεις άτομο που θα μπορείς να το θαυμάζεις  και να επικοινωνείς άριστα μαζί του. Αν το έχεις βρει κάνεις κινήσεις για να το κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –   Κάνε ότι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν αυτά που είχαν μείνει πίσω. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλλημα που σε ταλαιπωρεί.

ΖΥΓΟΣ –  Όσον αφορά τα συναισθηματικά υπάρχουν άνθρωποι που έλκονται από την παρουσία σου και αναζητούν τη συντροφιά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ –  Υπάρχουν ευκαιρίες που σε βάζουν σε σκέψεις. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και εξέφρασε τα ειλικρινή σου αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  –  Νιώθεις την τύχη με το μέρος σου σε ότι κι αν κάνεις. Από την άλλη η μέρα δεν σε αφήνει να αμελήσεις άλλο υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ –  Αν δεν είσαι σίγουρος για το άτομο που πλησιάζεις καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση  γιατί αργότερα μπορεί να έρθεις σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –  Έχεις ανάγκη πια από ειλικρινή αισθήματα. Έτσι είναι και ο δικός σου τρόπος προσέγγισης εξάλλου.

ΙΧΘΕΙΣ –  Δεν αντέχεις οτιδήποτε νιώθεις ότι σε καταπιέζει. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις σου.

 

 

Πηγή: zwdiasimera.gr / oroskopos.gr